Hola Córdoba!

Søvnmangel

tired

Kender I det der med, man siger til sig selv hele dagen “i dag går jeg altså tidligt i seng.. det skal jeg bare!
…Det er bare som om, at det aldrig sker? De sidste par dage har jeg altså været rigtig dårlig til at gå tidligt i seng. eller nej, ikke bare de sidste par dage. Har egentlig altid været ret dårlig til det. Ikke engang da jeg skulle rejse til Spanien og jeg vidste jeg skulle op kl. 3 om natten kunne jeg gå tidligt i seng. Næh jeg valgte først at lægge mig omkring midnat, og det jo virkelig dumt. Men arg… jeg havde lidt en undskyldning! Det var meningen min lillebror skulle komme hjem til mig om aftenen, så han kunne sove hjemme hos mig og da han skulle køre mig i lufthavnen. Han skulle til en fødselsdag hos en veninde, men sagde at han kun lige ville kigge forbi og give gaven og derefter komme hjem til mig. Så jeg havde købt lidt kage og slik og sodavand, så vi kunne hygge os.. Klokken blev bare senere og senere…. Jeg havde skrevet til ham flere gange men kunne ikke få fat på ham, jeg ringede til min mor, og hun havde “heldigvis” talt med ham ikke længe før, hvor han havde fortalt at han næsten ikke havde mere strøm på telefonen. (men hvor skulle jeg dog vide det fra?) nå, men han svarede da efter noget tid at han ville være der til omkring midnat og så ville ham og hans kammerat køre hjem igen. Jeg faldt selvfølgelig over en god film i tv’et og klokken endte med at blive mange. Lillebror var stadig ikke kommet så da jeg lå i sengen, blev jeg ved med at vende og dreje mig ved tanken om, hvorfor fanden han ikke var kommet endnu!? Om der var sket noget… Så fik jeg en sms. Han skrev han ville være hos mig omkring kl. 2. Jaja, så jeg faldt i søvn og nåede at sove halvanden time før han ringede og sagde han var her, jeg gik som en zombie ind og åbnede døren og tilbage i sengen, og ca. 30 minutter efter, ringede vækkeuret… damn it…. jeg tog et dejligt bad og var faktisk overraskende frisk! Nå… tilbage hvor vi kom fra.
Jeg mangler virkelig søvn? Så sent som i dag sagde jeg til mig selv at jeg skulle tidligt i seng. Og det kunne jeg sagtens lige i dag, men jeg vil da så meget hellere sidde og skrive et indlæg til jer <3 (okay… når jeg lige læser dét igen, lyder jeg total ironisk! det er jeg altså ikke – møs!)
Så lagde I nok mærke til fik jeg skrevet “men”…. den er jeg garanteret ikke den eneste der har sagt en gang eller to…. Det er bare som om jeg kommer på alle de bedste ideer og har aller mest overskud om aftenen, når jeg burde gå i seng? Hvis jeg siger til mig selv allerede fra 20-tiden at der kun burde gå en time eller to før jeg går i seng, så tænker jeg… hmm, jeg må nok hellere lige tage opvasken også.. men jeg er jo nødt til at læse alle de forskellige blogs jeg følger – det er et must! ingen diskussion.. men så skal jeg lige og så skal jeg lige… ingen man ser sig om er klokken jo 12 og så er der kun 6 timer til at vækkeuret ringer.

SUK.
Jeg burde gå i seng. men jeg skal bare lige…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hola Córdoba!