MI CASA

Trætte travle torsdag!

Så blev det torsdag! Min dag startede så dårligt! Alt var bare galt i morges og jeg var SÅ ked af det… Godt jeg bare altid kan ringe til min kære mor, som hjælper mig med det hele! Min mor er absolut min bedste ven, hun er der altid for mig, og jeg ville virkelig ikke vide, hvad jeg skulle gøre uden hende. Hun er der altid for mig – hun er bare the best!

Min ferie slutter snart. Jeg har kun lige weekenden tilbage, så gælder det 2 skoledage og derefter arbejde igen. Min ferie har været rigtig dejlig. Mo og jeg har kunne bruge mange af dagene på at komme bedre på plads i lejligheden, jeg har haft fødselsdag og så har vi været i sommerhus i nogle dage med ren afslapning og godt vejr.

Dagen i dag har godt nok været hård. Jeg har haft en vagt på mit andet arbejde, og der var bare virkelig travlt. Jeg skal arbejde i morgen igen fra 11 til 18, derefter går der ikke mange timer før jeg skal på arbejde igen. Jeg skal ud og servere til min gudmors 50 års jubilæum. Tænk at hun har været i samme virksomhed i så mange år? Det er helt utroligt. Men kæmpe tillykke til hende, det er bare SÅ flot!

I aften er jeg alene hjemme, så den står bare på at flyde i sofaen, spise guf og selvfølgelig se FRIENDS! – min favoritserie! Jeg kan græde af grin, uanset hvor mange gange jeg ser det. Rigtig god aften til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MI CASA