Hej Bloggerverden

Hej Bloggerverden

Så er jeg i gang – jeg har oprettet en blog… noget jeg burde have gjort for meget længe siden.. Jeg mener, jeg er en pige der tænker vanvittig meget over ting, jeg overdriver altid så meget når jeg tænker, og i virkeligheden burde jeg skrive ned hver dag, hvordan mine tanker har været i løbet af dagen.

Det der med, at sætte sig ned og skrive hvad man tænker, endda skrive det så alle i princippet kan se det – det jo ret vildt… Og på en eller anden måde ret grænseoverskridende. Vil nogen overhovedet læse min blog? Vil nogen hade eller elske én? Vil nogen leve sig ind i hvad jeg føler og hvad jeg har at fortælle? Jeg ved det jo ikke, jeg ved ikke om jeg er interessant eller om jeg er, lige ud sagt, skide irriterende – men lad mig prøve!

Her i mit første indlæg vil jeg gerne have lov til at fortælle om min Header. Jeg kan rigtig godt lide at tage billeder, jeg har endda købt mig et spejlrefleks-kamera, som kan tage enormt gode billeder. Jeg er tilgengæld bare rigtig dårlig til at huske mit det. Som regel ligger det bare herhjemme. Men lige netop dette billede i min header, dét er taget med mit spejlrefleks. Det er en buket blomster jeg fik, da jeg blev student for 1 år siden, så billedet har en form for betydning.

Jeg glæder mig til at vise jer mere!

 

Keep smiling – Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Bloggerverden