IKEA - i love!

Dagens: Lidt juuuulepynt

Jeg besluttede mig for, at jeg hellere måtte se at pynte bare en smule op, da jeg jo ikke ved om jeg får tilbudt en lejlighed og så skal til at pakke det hele ned igen. Jeg har stadig en flyttekasse i mine forældres kælder med resten af mit julepynt, og jeg glææææder mig specielt til at pakke min Rensdyr-Hoptimist ud fra kassen! 🙂

BLOG1

1. De små mus er købt i Fakta og Advendtsstagen er fra Georg Jensen og kan fås HER.  // 2. Juletræet er købt i IKEA, jeg elsker det simpelthen allerede! Nisse-figurerne, lysene og de små røde stager er købt i Fakta. // 3.  Disse nisser er OGSÅ købt i Fakta og stagerne er fra Kähler og kan fås f.eks. HER. // 4. Blomsten er faktisk kunstig (Men hva faen… så holder den sgu da!) Den kostede 29 kr. i IKEA, så det kunne jeg lige overkomme! Lysene er også fra IKEA og dufter en smule. Stagerne er nogle jeg har fået i gave, så dem ved jeg faktisk ikke hvor er fra // 5. Hoptimisterne og min lille duckling har I set før, de kan eksempelvis købes i Inspiration eller Imerco. Stagen er fra Georg Jensen og kan fås HER. // 6. Her ville jeg egentlig bare vise jer mit nye tæppe jeg har købt i IKEA! Jeg synes det passede så godt ind! Det står på den lille puff der hører til sofaen og det er SÅ dejligt når jeg sidder med fødderne på med tæppe over ;o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA - i love!